Onderhoud parketvloer

Onderhoud parketvloer

 


Onderhoud parketvloer

Met Uniek Parket onderhoudsservice is het onderhoud van uw vloer goed en gemakkelijk geregeld. Uniek Parket neemt het jaarlijks onderhoud van uw vloer graag van u over. U heeft er geen omkijken naar. Alle werkzaamheden worden snel en vakkundig uitgevoerd door middel van reinigen van uw vloer en brengen hier ook een nieuwe afwerking laag aan. Meestal kunt u na 12 uur afhankelijk van de luchtvochtigheid, temperatuur en de ventilatie al weer op uw opgefriste parketvloer lopen. Zware of grote meubel stukken kunnen blijven staan of wij verplaatsen ze in overleg voor u. Na het voltooien van de uitgevoerde werkzaamheden laten wij een onderhoudsadvies en de juiste producten voor de verzorging van uw houten vloer bij u achter om zo met de juiste onderhoud producten voor uw houten vloer te behandelen.

Uniek Parket staat bekend als specialist in parketvloeren onderhoud door zijn ruime ervaring met intensief belopen parketvloeren in winkels, kantoren en andere commerciële ruimten. Wij zorgen er altijd voor dat de parketvloer er weer fris uit komt te zien.

Parket reinigen?

Onderhoud parketvloer

Onderhoud parketvloer

Met de onderhoud service van Uniek Parket brengt geeft de parketvloer weer opnieuw leven in uw huis. Alle parketvloeren hebben onderhoud nodig. Uniek Parket begrijpt dat u voor deze onderhoud niet twee keer per jaar voor op uw knieën wilt gaan en daarom is Uniek Parket onderhoud service een uitkomst voor u en uw parketvloer. De voordelen van Uniek Parket onderhoud service is dat wij machinaal en met de juiste werkwijze uw parketvloer opfrissen en reinigen en onderhouden. Vaak komen wij er toch nog achter dat men via huurbedrijven dure onderhoud machines worden aangeschaft waarbij er ondeskundig met deze machines worden gewerkt en er schade aan de machines, parketvloer en muren in de woning worden aangebracht. Kortom goedkoop is achteraf altijd duurkoop zeggen wij bij Uniek Parket.

Afhankelijk van uw behoefte komt Uniek Parket onderhoud service uw parket één of tweemaal per jaar reinigen en onderhouden met een afwerklaag. Bij deze behandelingen worden eventuele kleine krassen verwijderd, blijven de kleur en glans op peil en vermindert u de kans op vlekken of beschadigingen.

Uniek Parket onderhoud service is er om te zorgen dat u jaarlijks totaal geen zorgen heeft aan de onderhoud van uw parketvloer.

Voor een prijsindicatie van deze onderhoud werkzaamheden komen wij uiteraard voor het reinigen eerst uw parket bekijken. Zo kunnen wij altijd de exacte behaalde resultaat garanderen, en dat is voor u en voor Uniek Parket wel zo fijn om te weten. U kunt per mail een prijs indicatie opvragen of u kunt ook even bellen voor een afspraak.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.