Parketvloeren specialisten

Parketvloeren Specialist


Parketvloeren Specialisten Uniek Parket is een erkend parket- en houtenvloerenbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige parketvloeren en houten vloeren die aan de hoogste normen voldoen. Ons bedrijf staat garant voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en betrouwbaar advies. Onze diepgaande kennis van houten vloeren stelt ons in staat om u eerlijk advies te geven over verschillende houtsoorten, legmethoden en afwerkingen.

Als parketvloeren specialist stellen wij zeer hoge eisen aan onze producten en de mensen die ze vervaardigen. Ons toegewijde team is gedreven en gepassioneerd, en we werken elke dag met enthousiasme aan parketvloeren om al onze klanten volledige tevredenheid te bieden. Wij gebruiken alleen de beste producten die in de parketbranche beschikbaar zijn.

Parketvloer specialisten

De basis van ons succes ligt in eerlijke voorlichting, kwaliteit, vakmanschap en uitstekende service, dit alles tegen concurrerende prijzen.

Wij nodigen u van harte uit om onze showroom in Pijnacker te bezoeken, waar onze eigen parketvloeren specialisten u graag voorzien van informatie en advies. U kunt ook het leggen van uw gekozen vloer met vertrouwen uitbesteden aan onze ervaren parketteurs en parketvloeren specialisten, die garant staan voor een uitstekend resultaat.

De garantie op de door u aangekochte vloer is van topkwaliteit. Uniek Parket is lid van Centrale Branche Verenigingen (CBW) en de Vereniging van Parketvloerenleggers, waardoor u met maximale zekerheid koopt.

Heeft u interesse in onze werkzaamheden als parketvloeren specialisten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Pijnacker voor deskundig advies.

Neem contact op

Van harte welkom in ons bedrijf!
Uniek Parket

Parketvloeren specialisten in houten vloeren

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.