Parketvloeren specialisten

Parketvloeren specialisten


Parketvloeren specialisten Uniek Parket is een erkende parket/houtenvloerenbedrijf dat al meer dan 20 jaar garant staat voor eigentijdse collecties, puur vakmanschap en betrouwbaar advies. Wij kunnen dan ook met recht zeggen dat we genoeg verstand van houten vloeren hebben om u een eerlijk advies en deskundige voorlichting te kunnen geven over de diverse houtsoorten, de manier van leggen en de manier van afwerken.

Uniek parket stelt daarom als de parketvloeren specialisten zeer hoge eisen aan zijn producten en aan de mensen die het vervaardigen. Onze team is gedreven en vol passie zijn we elke dag bezig met parketvloeren om al onze klanten naar volle tevredenheid te voorzien van een passend advies en onze vloeren af te werken met de beste producten die er in de parketbranche zijn.

Basis van dit succes is een eerlijke voorlichting, kwaliteit, vakmanschap en goede service en dat tegen scherpe prijzen.

Hiervoor nodigen wij u graag uit in onze showroom in Pijnacker waar wij u met alle plezier informatie en advies zullen geven door onze eigen parketvloeren specialisten.
Het vakkundig plaatsen van de vloer van uw keuze kunt u uitbesteden aan het legbedrijf van Uniek Parket.
Onze eigen, ervaren parketteurs/  parketvloeren specialisten zorgen voor een topresultaat.

De garantie op de door u aangekochte vloer is van topkwaliteit. Uniek Parket is lid van Centrale Branche Verenigingen (CBW) en Vereniging van Parketvloeren leggers bedrijven waardoor u koopt met maximale zekerheid.

Bent u geïnteresseerd in onze Parketvloeren specialisten werkzaamheden? Bel gerust voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Of kom gezellig langs naar onze showroom in Pijnacker voor een deskundig advies.

Neem contact op

Van harte welkom in ons bedrijf!
Uniek Parket

Parketvloeren specialisten in houten vloeren

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.