Parketvloer schuren in Wassenaar

[rev_slider Parketvloer]

Parketvloer Schuren Wassenaar

Parketvloer Schuren Wassenaar: Is het tijd voor een opknapbeurt?

Als het gaat om Parketvloer Schuren Wassenaar, is er vaak meer om rekening mee te houden dan op het eerste gezicht lijkt. De meeste mensen zijn zich er niet van bewust dat veel verzekeringen de kosten dekken wanneer Uniek Parket, de specialisten in Wassenaar, parketvloerherstel uitvoert vanwege schade of waterschade. Of u nu een muur hebt verwijderd, een uitbreiding hebt gebouwd of te maken hebt gehad met waterschade, de specialisten van Uniek Parket in Wassenaar kunnen uw vloer weer in ere herstellen met een garantie van 100%. Elk jaar renoveren en repareren onze parketvloerexperts tientallen parketvloeren in Wassenaar en veranderen ze in praktisch nieuwe vloeren. Neem contact met ons op, en we komen bij u thuis om de schade aan de parketvloer in Wassenaar te beoordelen.

Parketvloer Schuren Wassenaar

Als parketspecialist in Wassenaar zal Uniek Parket uw bestaande parketvloer volledig renoveren. Parketvloer Schuren Wassenaar kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals borstelen of schuren van uw parketvloer. Onze parketvloerspecialisten kunnen ook de beschadigde delen van de parketvloer in Wassenaar voor u vervangen, evenals plinten of oude afdeklijsten. Zo krijgt uw beschadigde parketvloer in Wassenaar een compleet vernieuwde, strakke uitstraling. De kosten voor het renoveren van een parketvloer zijn doorgaans lager dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. Het repareren en schuren van een parketvloer in Wassenaar maakt uw vloer weer zo mooi als toen hij net werd gelegd.

Uw parketvloer wordt weer als nieuw!


Wat wordt er bedoeld met het renoveren van een houten parketvloer in Wassenaar?

Het renoveren van een parketvloer in Wassenaar betekent dat Uniek Parket uw bestaande parketvloer volledig opknapt. Dit kan onder andere inhouden dat de parketvloer wordt geschuurd en beschadigde delen worden verwijderd of vervangen. Stel dat u een huis heeft gekocht in Wassenaar met een prachtige houten parketvloer. Het probleem is dat u de keuken en woonkamer wilt uitbreiden. In dat geval vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor uw parketvloer. Uniek Parket, een erkend parketvloerenbedrijf in Wassenaar, kan uw bestaande parketvloer zonder problemen in dezelfde houtsoort doorleggen, zodat er één geheel ontstaat. Wat dacht u ervan om uw bestaande trap uit te voeren in dezelfde houtsoort als uw parketvloer? Ook dit valt onder renoveren of doorleggen van een parketvloer in Wassenaar.


Schuren, oliën of lakken van uw parketvloer in Wassenaar

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen, kan uw huidige vloer vaak worden gerepareerd en geschuurd na beschadiging. Na het schuren wordt uw vloer opnieuw behandeld met de afwerking van uw keuze, zoals olie, olie-hardwax of lak. De parketolie is een natuurlijke olie die kan worden gemengd met diverse kleurpigmenten. U kunt de basistint bepalen vanuit een kleurstaal, en wij zullen deze kleur aanbrengen op uw nieuwe vloer. Het voordeel hiervan is dat u de kleur kunt beoordelen vanuit uw eigen woonkamer, niet vanuit een showroom.


Wat zijn de kosten van een parketrenovatie in Wassenaar?

De kosten van een parketrenovatie zijn doorgaans aanzienlijk lager dan het leggen van een nieuwe vloer. Uw parketvloer krijgt dezelfde prachtige uitstraling als toen deze net werd gelegd. Onze parketvloerenadviseurs in Wassenaar kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. Het is niet mogelijk om een exacte prijsopgave te doen via telefoon of e-mail, omdat parketvloerrenovatie vaak maatwerk vereist vanwege unieke situaties. Daarom is het noodzakelijk dat zowel u als Uniek Parket ter plaatse de situatie beoordelen en advies geven. Na de bezichtigingsafspraak ontvangt u een definitieve offerte.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.