Trap bekleden

Traprenovatie

Bent u op zoek naar traprenovatie? Zoek dan niet verder. Bij Uniek Parket bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar traprenovatie specialisten.2Q==

Over traprenovatie van Uniek Parket
Wij, Uniek Parket, zijn al jaren een begrip in Pijnacker en omgeving. Traprenovatie is een van onze specialiteiten, maar als het aankomt op het leggen van vloeren bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij beschikken over een breed assortiment, brede ervaring en denken in oplossingen. Wij zorgen ervoor dat wat voor trap u ook heeft, deze het pronkstuk van uw kamer wordt. Of dit nu thuis of op kantoor is, dit is voor ons geen probleem, optimale service van A tot Z is gegarandeerd.

Optimale service in traprenovatie
Bij een traprenovatie werken we uitsluitend met vakspecialisten. We beginnen met een persoonlijk gesprek om erachter te komen wat uw wensen zijn en hoe wij deze wensen het beste kunnen omzetten in realiteit. Tijdens dit gesprek bespreken wij ook uw wensen met betrekking tot de materialen voor uw toekomstige trap. Wanneer wij een goed beeld hebben gaan wij uw trap opmeten, leveren en vervolgens installeren.

U kunt met traprenovatie kiezen uit vele materialen. Wij kunnen uw trap bekleden met laminaat, hout of pvc. Ook kunt u uw trap laten afwerken met stootblokken of aluminium profielen. Tot slot is het ook mogelijk om verlichting in uw trap te verwerken, u kunt hierbij kiezen voor verlichting in de traptreden of zelfs in de armleuningen.

Liever zelf uw trap renoveren?Z
Wanneer u een echte klusser bent en liever zelf aan de gang gaat met uw traprenovatie, dan bent u bij Uniek Parket ook aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het zelf uitvoeren van een traprenovatie maar bieden ook informatie over traprenovatie aan doe-het-zelvers. U kunt alle benodigde materialen bij ons bestellen zodat u zelf tot een mooi eindresultaat kunt komen.

Interesse in traprenovatie?
Voor meer informatie met betrekking tot traprenovatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u bellen naar 015 3610 465 of mailen naar info@uniekparket.nl, wij nemen dan zo spoedig contact met u op. Mocht u interesse hebben om inspiratie op te doen, dan kunt u langskomen in onze showroom in Pijnacker, wij zien u graag tegemoet.

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.