Parketvloer repareren Zoetermeer

Parketvloer repareren Zoetermeer

Parketvloer repareren Zoetermeer of een parketvloer renovatie door schade?

Het repareren van een parketvloer in Zoetermeer kan complexer zijn dan velen denken. Vaak dekt de verzekering alle kosten wanneer Uniek Parket, de specialist in parketvloeren in Zoetermeer, reparatiewerkzaamheden aan uw parketvloer uitvoert als gevolg van waterschade of andere schade. Heeft u onlangs een muur verwijderd, een aanbouw gedaan of te maken gehad met waterschade aan uw parketvloer? De parketvloerexperts van Uniek Parket in Zoetermeer herstellen uw vloer volledig met 100% garantie. Jaarlijks renoveren en repareren onze specialisten tientallen parketvloeren in Zoetermeer, waardoor ze er bijna als nieuw uitzien. Wij komen graag bij u thuis om de schade aan uw parketvloer in Zoetermeer te beoordelen.

Parketvloer repareren Zoetermeer.

Parketvloer repareren Zoetermeer.

Uniek Parket, uw parketspecialist in Zoetermeer, zal uw bestaande parketvloer volledig herstellen. De reparatie van een parketvloer in Zoetermeer kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals borstelen of schuren. Onze parketvloerspecialisten kunnen ook beschadigde delen van uw parketvloer in Zoetermeer vervangen en plinten of oude afdeklijsten vernieuwen. Hierdoor krijgt uw beschadigde parketvloer in Zoetermeer een volledig gerenoveerde en strakke uitstraling. De parketleggers in Zoetermeer van Uniek Parket kunnen een complete parketvloerrenovatie verzorgen, wat vaak voordeliger is dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. Zo wordt uw gerepareerde parketvloer in Zoetermeer weer even mooi als toen deze voor het eerst werd gelegd.

Uw parketvloer wordt weer als nieuw!


Wat wordt bedoeld met het renoveren van een houten parketvloer in Zoetermeer?

Het renoveren van een parketvloer in Zoetermeer bij Uniek Parket betekent het volledig herstellen van een bestaande parketvloer. Dit kan onder andere inhouden dat de parketvloer wordt geschuurd en beschadigde delen worden verwijderd en vervangen. Stel, u heeft een huis gekocht in Zoetermeer waarin een prachtige houten parketvloer ligt. Nu wilt u de keuken en woonkamer uitbreiden, en dan rijst de vraag welke mogelijkheden er zijn voor uw parketvloer. Als erkend parketvloerenbedrijf in Zoetermeer kan Uniek Parket zonder problemen uw bestaande parketvloer met hetzelfde hout doorleggen, zodat er een naadloze overgang ontstaat. Heeft u er al aan gedacht om uw bestaande trap met dezelfde houtsoort als uw parketvloer uit te voeren? Ook dit behoort tot de mogelijkheden bij Uniek Parket als onderdeel van het renoveren of doorleggen van een parketvloer in Zoetermeer.


Schuren, oliën of lakken van uw parketvloer in Zoetermeer

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te laten leggen, kan uw beschadigde vloer vaak uitstekend gerepareerd en geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer opnieuw behandeld met de afwerking naar uw keuze, zoals olie, olie-hardwax of lak. De parketolie is een natuurlijke olie die gemengd kan worden met diverse kleurpigmenten. U kiest de basistint aan de hand van een kleurstaal, en wij passen deze kleur dan toe op uw eigen nieuwe vloer. Het voordeel hiervan is dat u de kleur vanuit uw eigen woonkamer kunt beoordelen, in plaats vanuit een showroom.


Wat zijn de kosten van een parketrenovatie in Zoetermeer?

U bent aanzienlijk voordeliger uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parketvloer krijgt weer dezelfde prachtige uitstraling als toen hij voor het eerst werd gelegd. Onze parketvloerenadviseurs in Zoetermeer kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. Voor een exacte prijsopgave voor een parketvloerrenovatie in Zoetermeer is het meestal noodzakelijk om ter plaatse de situatie te beoordelen, aangezien elke renovatie uniek is en maatwerk vereist. Daarom is het belangrijk dat u contact met Uniek Parket opneemt om een afspraak te maken voor een bezichtiging, zodat we de situatie kunnen beoordelen en u een definitieve offerte kunnen verstrekken.

JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.