Parketvloer schuren

Parketvloer Schuren


Parketvloer Schuren door Parketspecialisten

Wanneer Moet een Parketvloer Worden Geschuurd?

Als uw houtenvloer diepe krassen, deukjes, slijtagesporen en achterstallig onderhoud vertoont, is parketvloer schuren vaak de beste oplossing.

Parketvloeren schurenParketvloer lakken

Kleurverschillen of Gewoon een Nieuwe Uitstraling?

Is uw parketvloer verkleurd door zonlicht of wilt u gewoon een nieuwe look? Laat Uniek Parket uw houtenvloer schuren. Na onze behandeling ziet uw vloer er weer als nieuw uit, en u kunt er jarenlang van genieten. We bieden verschillende afwerkingsopties, van White-Wash tot donkerbruin-zwart.

Laat het Vakwerk Over aan de Specialist

Het bewerken en renoveren van een parketvloer vereist expertise en ervaring. Als u dit niet eerder heeft gedaan, raden wij u aan om een specialist van Uniek Parket in te schakelen voor een perfect resultaat. Lees meer over onze vakmanschap.

Afwerking voor Bescherming en Stijl

Elke geschuurde vloer moet worden afgewerkt om deze te beschermen tegen vuil en vocht. U kunt kiezen uit lak, olie of hardwax.

Stofvrij Parketvloer Schuren

Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van parketvloeren. Uniek Parket gebruikt het Dust Care System, een stofzuiger gekoppeld aan de schuurmachine, om stofvrij te schuren, te voldoen aan de Nederlandse regelgeving en geurhinder te verminderen. Lees meer over ons stofvrij schuren.

Gratis Onderhoudsset bij Parketvloer Schuren

Ontvang nu een gratis onderhoud set bij het renoveren van uw parketvloer.

Is Uw Houten Vloer Toe aan een Opknapbeurt?

Laat Uniek Parket uw parketvloer schuren en 2K oliën vanaf €29,95 per m²*. Schuren en 3 x lakken vanaf €44,95 per m²* Wij geven uw parketvloer weer een tweede leven met meer dan 25 jaar houten parket ervaring en wij zijn CBW-Erkend. Lees meer over onze houten parketvloeren service en mogelijkheden.

Vloerinspectie en Advies

Vraag een vloerinspectie aan en ontdek de mogelijkheden om uw vloer een nieuwe uitstraling te geven. Zorg dat u de juiste advies krijgt van een erkende parketvloeren bedrijf.

Houd er rekening mee dat Uniek Parket B.V. voor het uitvoeren van een opname en het opstellen van een gedetailleerde offerte op maat opnamekosten in rekening worden gebracht. Deze opnamekosten variëren op basis van de afstand tot uw locatie.

De opnamekosten worden in mindering gebracht op de uiteindelijke factuur als u besluit om met ons samen te werken voor het schuren van uw parketvloer.

Transparante Prijzen, Uitzonderlijke Resultaten

Bij Uniek Parket B.V. streven we ernaar om eerlijke en transparante prijzen te bieden voor onze hoogwaardige parketvloer schuurservices. Ons doel is om u te voorzien van uitzonderlijke resultaten die de schoonheid van uw vloer herstellen en de levensduur ervan verlengen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een opname van uw parketvloer. Wij kijken ernaar uit om samen te werken aan het herstellen van de pracht van uw vloer.

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.