Parketvloer repareren Bleiswijk


Parketvloer repareren Bleiswijk

Parketvloer repareren in Bleiswijk of een parketvloer renovatie door schade?

Parketvloer repareren Bleiswijk komt vaak meer kijken dan de meeste mensen denken. Vaak zijn alle kosten door de verzekering gedekt wanneer Uniek Parket de parketvloeren specialist in Bleiswijk werkzaamheden parketvloer repareren Bleiswijk uitvoert wanneer er een waterschade of andere schade is ontstaan aan de parketvloer in Bleiswijk. Heeft u misschien een muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of parketvloer waterschade gehad? De parketvloeren specialisten Uniek Parket in Bleiswijk maken van uw vloer weer één geheel met 100% garantie. Onze parketvloeren specialisten renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot nagenoeg nieuwe vloeren in Bleiswijk. Wij komen bij u thuis de parketvloer schade in Bleiswijk opnemen.

Parketvloer repareren Bleiswijk

Parketvloer repareren Bleiswijk.

Parketspecialist in Bleiswijk, Uniek Parket zal uw gehele bestaande parketvloer volledig opknappen. Parketvloer repareren Bleiswijk kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw parketvloer. Maar ook kunnen onze parketvloer specialisten de beschadigde parket in Bleiswijk vloerdelen voor u vervangen en plinten of oude afdeklijsten vervangen. Uw beschadigde parketvloer in Bleiswijk krijgt een compleet vernieuwde strakke uitstraling. Parketleggers in Bleiswijk van Uniek Parket kan een gehele parketvloer renovatie verzorgen, dat kost minder dan aanschaf van een nieuwe vloer. En het repareren van Parketvloer repareren Bleiswijk wordt weer even mooi als toen het net gelegd werd.

Uw parket wordt weer als nieuw!


Wat wordt er bedoeld met het renoveren van een houten parketvloer in Bleiswijk?

Parketvloer repareren Bleiswijk

Parketvloer repareren Bleiswijk is voor Uniek Parket het volledig opknappen van een bestaande parketvloer. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren en verwijderen/vervangen van beschadigde parketvloer delen.
U heeft bijvoorbeeld een huis gekocht in Bleiswijk waar een prachtige houten parketvloer in ligt. Het probleem is dat u de keuken en woonkamer wilt uitbouwen, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn betreft alle mogelijkheden van het parketvloer. Uniek Parket specialist en ook erkende parketvloeren bedrijf in Bleiswijk kan zonder enkele problemen uw bestaande parketvloer in dezelfde soort hout door leggen, zodat er één geheel ontstaat. Wat dacht u om uw bestaande trap in dezelfde houtsoort als uw parketvloer uit te voeren? Ook dit valt bij Uniek Parket onder renoveren of door leggen van een Parketvloer repareren Bleiswijk.


Schuren, oliën of lakken parketvloer in Bleiswijk
Parketvloer repareren Bleiswijk

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kan uw huidige vloer na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag heeft, met olie, olie- hardwax of lak. De parket olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaalt u de basistint en wij gaan dan op uw eigen nieuwe vloer deze kleur maken. Het voordeel hiervan is dat u de kleur ziet vanuit uw eigen woonkamer en niet vanuit de showroom.


Wat zijn de kosten van een parket renovatie in Bleiswijk?

U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen het net gelegd werd. Onze parketvloeren adviseurs in Bleiswijk kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. Bij Parketvloer repareren Bleiswijk komt er veel bij kijken, telefonisch of per mail kan hiervoor geen exacte prijs offerte voor worden opgesteld. In de meeste situaties is er bij een parketvloer renovatie sprake van een unieke situatie waarin exacte maatwerk te pas komt. Daarom is het dus voor u en Uniek Parket nodig om ter plaatste de situatie op te nemen, beoordelen en advies te geven. Na de bezichtiging afspraak ontvangt u een definitieve offerte.
JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.