Parketvloer schuren Delft

Parketvloer schuren Delft


Parketvloer schuren wordt in het algemeen gedaan wanneer deze diepe krassen, deukjes, slijtage sporen en slechte onderhoud vertoond?

Heeft uw parketvloer in Delft schade opgelopen? Of vertoont deze verkleuring door langdurige blootstelling aan zonlicht? In dergelijke gevallen is het vaak noodzakelijk om uw parketvloer te schuren. Waterschade of verkleuring kan de esthetiek van uw vloer aantasten. Maar er is goed nieuws! Uniek Parket staat klaar om uw parketvloer te herstellen. Of het nu gaat om kleurverschillen als gevolg van zonlicht of simpelweg een nieuwe look wilt, wij kunnen uw vloer nieuw leven inblazen. Na het schuren en opnieuw oliën of lakken van de houten vloer ziet deze er weer als nieuw uit. Bovendien biedt dit u de kans om uw parketvloer een eigentijdse uitstraling te geven die perfect past bij uw interieur. U kunt kiezen uit diverse kleuren, van White-Wash en Grijs tot donkerbruin of zelfs zwart. Laat uw parketvloer in Delft schuren door Uniek Parket en geniet weer jarenlang van een prachtige vloer. Ontdek de mogelijkheden voor herstel en vernieuwing van uw parketvloer bij ons.

Parketvloer Schuren Advies – Laat de Experts het Werk Doen Het schuren van een parketvloer kan een tijdrovende en uitdagende taak zijn, vooral als u hier geen ervaring mee heeft. Daarom adviseren wij het niet zelf te doen. Als u kiest voor de expertise van Uniek Parket, kunt u rekenen op een vlekkeloos resultaat dat u nog jarenlang zult koesteren. Laat het schuren van uw parketvloer over aan onze gespecialiseerde vakmensen. Hierdoor voorkomt u mogelijke fouten en bespaart u kostbare tijd en moeite. Met onze ervaring en kennis zorgen wij voor een parketvloer die er weer als nieuw uitziet.

Elke geschuurde parketvloer moet afgewerkt worden om de vloer te beschermen tegen onder meer vuil en vocht. Daarbij kunt u kiezen uit lak, olie, hardwax

Op zoek naar een parketvloeren specialist in Delft? Stofvrij parketvloer-schuren in Delft van houten vloeren / parketvloeren is:
Parketvloer schuren
Parketvloer schuren in regio Delft

Beter voor uw gezondheid.
Gunstig voor mensen met een allergie.
Huis onder het stof = verleden tijd! Geen grote schoonmaak achteraf. Meubels hoeven niet te worden afgedekt.
Beter voor het milieu – betere luchtkwaliteit binnenshuis.
Mooier eindresultaat van uw houten vloer.

Parketvloer schuren in Delft
Parketvloer schuren in Delft

Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van houten vloeren / parketvloeren. Uniek Parket heeft dit opgelost door te schuren met het Dust Care System, een stofzuiger gekoppeld aan de schuurmachine met een compleet afgesloten systeem en dankzij een uniek naadloos stofzak systeem kan het stof niet ontsnappen tijdens het wisselen van de stofzak. Schuren zonder stof en minder geur – overeenkomstig de Nederlandse regelgeving.
Nu gratis onderhoudsset bij het schuren van uw parketvloer

Parketvloer schuren in Delft

Is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt?

Schuren en oliën in Delft vanaf € 31,95 per m² *
Wij maken uw vloer weer als nieuw.

Wij werken met professionele machines en beschikken over meer dan 25 jaar ervaring.

* Incl. CBW garantie! Vraag naar de voorwaarden.

Parketvloerinspectie in Delft

Vraag nu een vloerinspectie aan en laat u adviseren over de mogelijkheden om uw vloer een andere uitstraling te geven.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.