Parketvloer repareren Zuid Holland

Parketvloer Repareren Zuid Holland of Parketvloer Renovatie door Schade?

Bij parketvloer repareren Zuid Holland komt vaak meer kijken dan de meeste mensen denken. Vaak zijn alle kosten door de verzekering gedekt wanneer Uniek Parket, de parketvloer specialist in Zuid Holland, werkzaamheden voor parketvloer reparatie in Zuid Holland uitvoert na waterschade of andere schade aan de parketvloer. Of het nu gaat om het verwijderen van een muurtje, het maken van een aanbouw, of het herstellen van parketvloer waterschade, onze parketvloeren specialisten in Zuid Holland zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw wordt met 100% garantie. Onze experts renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot bijna nieuwe vloeren in Zuid Holland. Wij komen bij u thuis om de parketvloer schade in Zuid Holland op te nemen.

Parketvloer reparatie schade herstel

Parketvloer reparatie schade herstel

Parketvloer Repareren Zuid Holland

Als parketspecialist in Zuid Holland zal Uniek Parket uw bestaande parketvloer volledig opknappen. Parketvloer repareren Zuid Holland kan op verschillende manieren plaatsvinden, zoals borstelen of schuren van uw parketvloer. Onze parketvloer specialisten kunnen ook beschadigde parketvloerdelen vervangen, plinten vernieuwen of oude afdeklijsten vervangen. Uw beschadigde parketvloer in Zuid Holland krijgt een compleet vernieuwde strakke uitstraling. Het renoveren van uw parketvloer in Zuid Holland is vaak voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. Laat Uniek Parket uw parketvloer repareren in Zuid Holland, en deze wordt weer even mooi als toen het net was gelegd.

Uw parket wordt weer als nieuw!

Schuren, Oliën of Lakken van Parketvloer in Zuid Holland

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen, kan uw huidige vloer na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer opnieuw behandeld met de afwerking die u verkiest, zoals olie, olie-hardwax of lak. Parketvloer repareren Zuid Holland met olie biedt de mogelijkheid om diverse kleurpigmenten toe te voegen, zodat u de basistint van uw vloer kunt aanpassen. Onze kleurstaal helpt u bij het maken van de juiste keuze, gebaseerd op uw eigen woonkamer, niet vanuit de showroom.

Kosten van Parket Renovatie in Zuid Holland

Een parket renovatie is doorgaans kostenefficiënter dan het leggen van een nieuwe vloer. Uw parketvloer krijgt weer dezelfde prachtige uitstraling als toen deze voor het eerst werd gelegd. Onze parketvloeren adviseurs in Zuid Holland kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. Voor een exacte prijsopgave is een persoonlijke bezichtiging nodig, omdat elke situatie uniek is. Neem contact op met Uniek Parket voor een afspraak om de situatie op te nemen en advies te ontvangen. Na de afspraak ontvangt u een definitieve offerte.

JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.