Parketvloer repareren Voorburg

Parketvloer Repareren Voorburg

Parketvloer Reparatie en Renovatie in Voorburg

De reparatie van een parketvloer in Voorburg vereist vaak meer dan men denkt. Wanneer er waterschade of andere beschadigingen aan uw parketvloer in Voorburg zijn, dekt de verzekering doorgaans alle kosten als Uniek Parket, de parketvloer specialist in Voorburg, de reparatiewerkzaamheden uitvoert. Heeft u bijvoorbeeld onlangs een muur verwijderd, een aanbouw gerealiseerd, of te maken gehad met waterschade aan uw parketvloer? Onze ervaren parketvloer specialisten in Voorburg herstellen uw vloer volledig met 100% garantie. Jaarlijks renoveren en repareren we tientallen parketvloeren in Voorburg, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. Neem contact met ons op en wij komen bij u thuis om de schade aan uw parketvloer in Voorburg te inspecteren.

Parketvloer leggen

Volledige Parketvloer Reparatie in Voorburg

Uniek Parket, de parketspecialist in Voorburg, staat klaar om uw bestaande parketvloer volledig op te knappen. Parketvloer reparatie in Voorburg kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals borstelen of schuren. Onze parketvloer specialisten kunnen ook beschadigde vloerdelen vervangen, plinten vernieuwen, en oude afdeklijsten vervangen. Het resultaat? Uw beschadigde parketvloer in Voorburg krijgt een volledig vernieuwde en strakke uitstraling. Een complete parketvloerrenovatie is vaak voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe vloer, en na de reparatie ziet uw parketvloer er weer net zo prachtig uit als op de dag dat deze werd gelegd.

Uw parket wordt weer als nieuw!

Parketvloer Schuren, Oliën of Lakken in Voorburg

Indien u niet overweegt om een geheel nieuwe parketvloer te laten leggen, kunt u uw beschadigde vloer in Voorburg vaak nog uitstekend herstellen en/of schuren. Na het schuren wordt uw vloer opnieuw behandeld met de afwerking van uw keuze: olie, olie-hardwax of lak. Onze parketolie is natuurlijk en kan worden gemengd met diverse kleurpigmenten. Zo kunt u de basistint kiezen vanuit een kleurstaal, waardoor u de kleur van uw nieuwe vloer ziet in uw eigen woonkamer, niet in een showroom.

Kosten van Parketvloer Renovatie

Een renovatie van uw parketvloer in Voorburg is vaak aanzienlijk voordeliger dan het laten leggen van een nieuwe vloer. Uw parketvloer herstelt zijn oorspronkelijke schoonheid en uitstraling. Voor een exacte prijsopgave is een persoonlijke inspectie ter plaatse nodig, omdat elke renovatie een unieke aanpak vereist. Neem contact met ons op, en na de inspectie ontvangt u een definitieve offerte.

JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.