Parketvloer repareren Bergschenhoek


Parketvloer repareren Bergschenhoek

Parketvloer reparatie of een parketvloer renovatie door schade?

Parketvloer repareren Bergschenhoek komt vaak meer kijken dan de meeste mensen denken. Vaak zijn alle kosten door de verzekering gedekt wanneer Uniek Parket de parketvloeren specialist in Bergschenhoek werkzaamheden parketvloer repareren Bergschenhoek uitvoert wanneer er een waterschade of andere schade is ontstaan aan de parketvloer in Bergschenhoek. Heeft u misschien een muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of parketvloer waterschade gehad? De parketvloeren specialisten Uniek Parket in Bergschenhoek maken van uw vloer weer één geheel met 100% garantie. Onze parketvloeren specialisten renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot nagenoeg nieuwe vloeren in Bergschenhoek. Wij komen bij u thuis de parketvloer schade in Bergschenhoek opnemen.

Parketvloer repareren Bergschenhoek

Parketvloer repareren Bergschenhoek.

Parketspecialist in Bergschenhoek, Uniek Parket zal uw gehele bestaande parketvloer volledig opknappen. Parketvloer repareren Bergschenhoek kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw parketvloer. Maar ook kunnen onze parketvloer specialisten de beschadigde parket in Bergschenhoek vloerdelen voor u vervangen en plinten of oude afdeklijsten vervangen. Uw beschadigde parketvloer in Bergschenhoek krijgt een compleet vernieuwde strakke uitstraling. Parketleggers in Bergschenhoek van Uniek Parket kan een gehele parketvloer renovatie verzorgen, dat kost minder dan aanschaf van een nieuwe vloer. En het repareren van Parketvloer repareren Bergschenhoek wordt weer even mooi als toen het net gelegd werd.

Uw parket wordt weer als nieuw!


Wat wordt er bedoeld met het renoveren van een houten parketvloer in Bergschenhoek?

Parketvloer repareren Bergschenhoek

Parketvloer repareren Bergschenhoek is voor Uniek Parket het volledig opknappen van een bestaande parketvloer. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren en verwijderen/vervangen van beschadigde parketvloer delen.
U heeft bijvoorbeeld een huis gekocht in Bergschenhoek waar een prachtige houten parketvloer in ligt. Het probleem is dat u de keuken en woonkamer wilt uitbouwen, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn betreft alle mogelijkheden van het parketvloer. Uniek Parket specialist en ook erkende parketvloeren bedrijf in Bergschenhoek kan zonder enkele problemen uw bestaande parketvloer in dezelfde soort hout door leggen, zodat er één geheel ontstaat. Wat dacht u om uw bestaande trap in dezelfde houtsoort als uw parketvloer uit te voeren? Ook dit valt bij Uniek Parket onder renoveren of door leggen van een Parketvloer repareren Bergschenhoek.


Schuren, oliën of lakken parketvloer in Bergschenhoek
Parketvloer repareren Bergschenhoek

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kan uw huidige vloer na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag heeft, met olie, olie- hardwax of lak. De parket olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaalt u de basistint en wij gaan dan op uw eigen nieuwe vloer deze kleur maken. Het voordeel hiervan is dat u de kleur ziet vanuit uw eigen woonkamer en niet vanuit de showroom.


Wat zijn de kosten van een parket renovatie in Bergschenhoek?

U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen het net gelegd werd. Onze parketvloeren adviseurs in Bergschenhoek kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. Bij Parketvloer repareren Bergschenhoek komt er veel bij kijken, telefonisch of per mail kan hiervoor geen exacte prijs offerte voor worden opgesteld. In de meeste situaties is er bij een parketvloer renovatie sprake van een unieke situatie waarin exacte maatwerk te pas komt. Daarom is het dus voor u en Uniek Parket nodig om ter plaatste de situatie op te nemen, beoordelen en advies te geven. Na de bezichtiging afspraak ontvangt u een definitieve offerte.
JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.