Parketvloer repareren Bergschenhoek


Parketvloer repareren Bergschenhoek

Parketvloer beschadigd door water in Bergschenhoek?

Parketvloer repareren Bergschenhoek komt vaak meer kijken dan de meeste mensen denken. Vaak zijn alle kosten door de verzekering gedekt wanneer Uniek Parket de parketvloeren specialist in Bergschenhoek werkzaamheden parketvloer repareren Bergschenhoek uitvoert wanneer er een waterschade of andere schade is ontstaan aan de parketvloer in Bergschenhoek. Heeft u misschien een muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of parketvloer waterschade gehad? De parketvloeren specialisten Uniek Parket in Bergschenhoek maken van uw vloer weer één geheel met 100% garantie. Onze parketvloeren specialisten renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot nagenoeg nieuwe vloeren in Bergschenhoek. Wij komen bij u thuis de parketvloer schade in Bergschenhoek opnemen.

schade parketvloer
Aanheling reparatie parketvloer

Parketvloer repareren.

Parketspecialist in Bergschenhoek, Uniek Parket zal uw gehele bestaande parketvloer volledig opknappen. Repareren van een parketvloer kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw parketvloer. Maar ook kunnen onze parketvloer specialisten de beschadigde parket in Bergschenhoek vloerdelen voor u vervangen en plinten of oude afdeklijsten vervangen. Uw beschadigde parketvloer in Bergschenhoek krijgt een compleet vernieuwde strakke uitstraling. Parketleggers in Bergschenhoek van Uniek Parket kan een gehele parketvloer renovatie verzorgen, dat kost minder dan aanschaf van een nieuwe vloer.

Uw parket wordt weer als nieuw!


Wat wordt er bedoeld met het renoveren van een houten parketvloer?

Parketvloer repareren Bergschenhoek

Parketvloer repareren is voor Uniek Parket het volledig opknappen van een bestaande parketvloer. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren en verwijderen/vervangen van beschadigde parketvloer delen.
U heeft bijvoorbeeld een huis gekocht in Bergschenhoek waar een prachtige houten parketvloer in ligt. Het probleem is dat u de keuken en woonkamer wilt uitbouwen, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn betreft alle mogelijkheden van het parketvloer. Uniek Parket specialist en ook erkende parketvloeren bedrijf in Bergschenhoek kan zonder enkele problemen uw bestaande parketvloer in dezelfde soort hout door leggen, zodat er één geheel ontstaat. Wat dacht u om uw bestaande trap in dezelfde houtsoort als uw parketvloer uit te voeren? Ook dit valt bij Uniek Parket onder renoveren of door leggen van een parketvloer repareren .


Schuren, oliën of lakken parketvloer in Bergschenhoek

Parketvloer repareren Bergschenhoek

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kan de huidige vloer na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt de vloer weer opnieuw behandeld met een afwerking die u graag heeft, met olie, hardwax of lak. De parket olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaalt u de basistint en wij gaan dan op uw eigen nieuwe vloer deze kleur maken. Het voordeel hiervan is dat u de kleur ziet vanuit uw eigen woonkamer en niet vanuit de showroom.


Wat zijn de kosten van een parket renovatie in Bergschenhoek?

U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. De parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling. Onze parketvloeren adviseurs in Bergschenhoek kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. Bij parketvloer reparaties zijn exacte prijsopgaven per telefoon of e-mail niet mogelijk, omdat elke situatie uniek is. Uniek Parket beoordeelt ter plaatse de vloer, biedt maatwerkadvies en stelt vervolgens een passende offerte op. Na de bezichtiging afspraak ontvangt u een definitieve offerte.
JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.