Houtsoorten


Houtsoorten voor Parketvloeren


Heeft u zich ooit afgevraagd welke verschillende houtsoorten beschikbaar zijn voor parketvloeren? Parket is een veelomvattende term die verwijst naar een variëteit aan houtsoorten die gebruikt worden voor hardhouten vloeren. Bij Uniek Parket bieden we een diverse selectie van hout soorten voor uw parketvloer. Door een van deze houtsoorten te kiezen, krijgt u niet alleen inzicht in de beschikbare vloersoorten, maar ook gedetailleerde informatie over de unieke eigenschappen van elke hout soort.

Elke hout soort heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, variërend van hardheid en duurzaamheid tot kleur en textuur. Bij Uniek Parket begrijpen we dat de keuze van de juiste hout soort essentieel is voor het creëren van een vloer die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Daarom bieden we een breed scala aan hout soorten, zodat u de perfecte parketvloer kunt kiezen die aan uw specifieke wensen en behoeften voldoet.

Verschillende Houtsoorten

Bij Uniek Parket bieden we een uitgebreide lijst van soorten, waaronder:

 • Walnoot: Bekend om zijn diepe, rijke kleur en opvallende nerfpatronen, is walnoot een populaire keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een elegante en warme uitstraling.
 • Muiracatiara: Muiracatiara, ook wel bekend als “Tigerwood,” onderscheidt zich door zijn opvallende tijgerstreep-patronen en duurzaamheid.
 • Moabi: Moabi-hout staat bekend om zijn uitzonderlijke hardheid en stabiliteit, waardoor het een uitstekende keuze is voor drukbezochte ruimtes.

Dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Elk van deze houtsoorten heeft unieke eigenschappen die het geschikt maken voor verschillende toepassingen en designstijlen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte houtsoort voor uw parketvloer.

Bij Uniek Parket streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Als uw gewenste houtsoort niet in onze lijst staat of als u meer wilt weten over een specifieke houtsoort, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het realiseren van de parketvloer van uw dromen.

Kies vandaag nog voor Uniek Parket en ontdek de eindeloze mogelijkheden van hoogwaardige parketvloeren, vervaardigd uit de mooiste houtsoorten.


Parketvloeren kleuren

Walnoot

noten_-_walnoot-vloer

Muiracatiara

muiracatiara-vloer

Moabi

moabi-vloer

Merbau

merbau-vloer

 

Maple

maple-vloer

Mahonie

mahonie-vloer

Kurupayra

kurupayra_vloer

Kersen

kersen_parketvloer_tapis

Keroewing

keroewing_parket_vloer_tapis

Kempas

kempas_vloer

Kambala

kambala_vloer

Jatoba

jatoba_vloer

 

Ipe

ipe_-_lapacho_vloer

Incienso

incienso-colorado-vloer

Hevea

hevea-vloer

Guatambu

guatambu-vloer

Essen

essen-vloer

Eiken

eiken-vloer

Curupau

curupau-vloer

Bilinga

bilinga-vloer

 

Beuken

beuken-vloer

Basralocus

basralocus_-vloer

Bamboe

bamboe-vloer

Afzelia-doussie

afzelia-doussie-vloer

Afrormosia

afrormosia-vloer

Ybyraro

ybyraro_vloer

Wenge

wenge_vloer

Teak

teak-vloer

 

Tarara

tarara-amarillo-vloer

Tajibo

tajibo_vloer

Sucupira

sucupira_vloer

Robijn

robijn-vloer

Purperhart

purperhart-vloer

Padoek

padoek-vloer

Noten

noten_-_walnoot-vloer

Afrormosia

afrormosia-vloer

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.