Parketvloer repareren Wassenaar

Parketvloer Repareren Wassenaar

Parketvloer Repareren of Renoveren door Schade in Wassenaar?

Het repareren van Parketvloer reparatie Wassenaar vergt vaak meer aandacht dan de meeste mensen denken. In veel gevallen worden de kosten gedekt door de verzekering wanneer Uniek Parket, de specialist in parketvloeren in Wassenaar, reparatiewerkzaamheden uitvoert na bijvoorbeeld waterschade of andere vormen van schade aan uw parketvloer in Wassenaar. Heeft u misschien onlangs een muur verwijderd, een aanbouw of serre gebouwd, of te maken gehad met waterschade aan uw parketvloer? De parketvloerspecialisten van Uniek Parket in Wassenaar herstellen uw vloer volledig met 100% garantie. Onze experts renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar, waardoor ze er weer als nieuw uitzien in Wassenaar. Neem contact met ons op, en we komen bij u thuis om de schade aan uw parketvloer in Wassenaar te inspecteren.

Parketvloer reparatie in Wassenaar

Parketvloer Repareren in Wassenaar

Als uw parketvloer in Wassenaar reparatie nodig heeft, vertrouw dan op de parketspecialist in Wassenaar, Uniek Parket. We herstellen uw volledige bestaande parketvloer op verschillende manieren, zoals borstelen of schuren. Onze parketvloer specialisten kunnen ook beschadigde vloerdelen vervangen, plinten vernieuwen en oude afdeklijsten vervangen. Zo krijgt uw beschadigde parketvloer in Wassenaar een compleet vernieuwde en strakke uitstraling. Uniek Parket in Wassenaar kan een complete parketvloer renovatie verzorgen, vaak voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. Na de reparatie ziet uw parketvloer er weer net zo prachtig uit als op de dag dat deze werd gelegd.

Uw parket wordt weer als nieuw!

Parketvloer Schuren, Oliën of Lakken in Wassenaar

Als u niet overweegt om een geheel nieuwe parketvloer te laten leggen, kan uw beschadigde vloer in Wassenaar vaak nog uitstekend worden hersteld en/of geschuurd. Na het schuren wordt uw vloer opnieuw behandeld met de afwerking van uw keuze: olie, olie-hardwax of lak. De parketolie die we gebruiken is natuurlijk en kan worden gemengd met diverse kleurpigmenten. Zo kunt u de basistint kiezen vanuit een kleurstaal, waardoor u de kleur van uw nieuwe vloer ziet in uw eigen woonkamer, niet in een showroom.

Kosten van Parketvloer Renovatie

Parketvloer reparatie Wassenaar bent vaak aanzienlijk voordeliger uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parketvloer herstelt zijn oorspronkelijke schoonheid en uitstraling. Voor een exacte prijsopgave is een persoonlijke inspectie ter plaatse nodig, omdat elke renovatie een unieke aanpak vereist. Neem contact met ons op, en na de inspectie ontvangt u een definitieve offerte.

JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.