Soorten parketvloeren


Soorten Parketvloeren

Parket is altijd van hout gemaakt deze is er in alle soorten en maten, ook zijn er talloze afwerkingsmethoden.
Bent u op zoek naar een bepaalde vloersoort met een bepaalde kleur. Op deze pagina laten wij u zien waar de verschillende parket vloeren uit bestaan en waaruit deze vloeren zijn opgebouwd en hoe deze gelegd moeten worden. U kunt bij ons terecht voor alle bekende en minder bekende vloersoorten. Het is nog steeds zo dat veel klanten geen idee hebben wat de verschillen zijn in soort hout. Daarom leggen wij graag alle vloersoorten aan u uit, er is geen meer keuze in houtsoorten dan bij Uniek Parket leverbaar. Parketvloeren zijn afkomstig van veel verschillende bomen. Met elk hun eigen specifieke kenmerken, zoals hardheid, gewicht, vormvastheid, kleur en structuur.

Er zijn talloze verschillende opgebouwde parket vloersoorten namelijk:

 

 

 

Dit zijn allemaal hardhouten vloeren met andere eigenschappen zoals maatvoering, andere leg wijze en nog veel meer. In de website van Uniek Parket kun u de voor en nadelen van deze vloersoorten achterhalen. De een is eenvoudiger zelf te leggen dan de ander en voor sommigen heeft u de hulp nodig van een erkend parket vloeren bedrijf zoals Uniek Parket dat is.

Daarnaast zijn er ook nog talloze verschillende leg mogelijkheden. Hieronder vindt u enkele van de mogelijke houtsoorten voor parketvloeren. Voor een overzicht van al onze houten vloeren verwijzen we u overigens graag door naar de betreffende pagina Houten vloeren. Wilt u meer weten over een houtsoort of over een houtsoort die hier niet staat? Neem dan contact op met een van onze showrooms.

Neem contact opCBW_erkend_logo

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.