Parketvloer renoveren


Parketvloer renoveren

Parketvloer renoveren door waterschade of een parketvloer renovatie door een andere schade?

Parketvloer renoveren

Parketvloer renoveren

Een parketvloerschade reparatie komt vaak meer kijk dan de meeste mensen denken. Daarom is het altijd handig om snel een parketvloeren specialist in te schakelen om zo de parketvloer schade te beoordelen. Vaak zijn alle kosten door de verzekering gedekt wanneer Uniek Parket de parketvloeren specialist werkzaamheden indient wanneer er een waterschade of andere schade is ontstaan aan de parketvloer. Heeft u misschien een muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of waterschade gehad? Wij maken van uw vloer weer één geheel. Ook is deze weer als nieuw. Onze vakmensen renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot nagenoeg nieuwe vloeren. Zo nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten om tot een keurig afgewerkte vloer te komen.Wij komen persoonlijk bij u thuis de vloer

bekijken en om te bespreken hoe en wanneer u één en ander uitgevoerd wilt hebben.

Uniek Parket zal uw gehele bestaande vloer volledig opknappen. Parketvloer renoveren kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw vloer. Maar ook kunnen onze parketvloer specialisten de beschadigde parket vloerdelen voor u vervangen en plinten of oude afdeklijsten vervangen. Uw beschadigde parketvloer krijgt een compleet vernieuwde strakke uitstraling.

Dankzij de speciale onderhoud middelen die Uniek Parket gebruikt kan een houten parketvloer van Uniek Parket wel meer dan een leven lang mee gaan. Door gebruik slijt deze vloer naarmate, zeker na jaren intensief gebruik. Uniek Parket kan een gehele renovatie verzorgen, dat kost minder dan aanschaf van een nieuwe vloer. En het parket wordt weer even mooi als toen het net gelegd werd.

Uw parket wordt weer als nieuw!


Parketvloer renoveren

Parketvloer renoveren

Wat wordt er bedoeld met het renoveren van een houten vloer?

Renoveren van parketvloeren is voor Uniek Parket het volledig opknappen van een bestaande parketvloer. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren.
U heeft bijvoorbeeld een huis gekocht waar een prachtige houten vloer in ligt. Het probleem is dat u de keuken en woonkamer wilt uitbouwen, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn betreft alle mogelijkheden van het parketvloer. Uniek Parket kan zonder enkele problemen uw bestaande parketvloer in dezelfde soort hout doorleggen, zodat er één geheel ontstaat. Wat dacht u om uw bestaande trap in dezelfde houtsoort als uw parketvloer uit te voeren? Ook dit valt bij Uniek Parket onder renoveren of doorleggen van een parketvloer.

Maar ook het borstelen van het oppervlak, het aanhelen/vervangen van beschadigde vloerdelen, het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tot renovatiewerkzaamheden.


Schuren, oliën of lakken

Parketvloer renoveren

Parketvloer renoveren

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kan uw huidige vloer na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag heeft, met olie, olie-hardwax of lak. De parket olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaalt u de basistint en wij gaan dan op uw eigen nieuwe vloer deze kleur maken. Het voordeel hiervan is dat u de kleur ziet vanuit uw eigen woonkamer en niet vanuit de showroom.


Wat zijn de kosten van een renovatie?

U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parket krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen het net gelegd werd. Onze adviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. Bij het parket renoveren van een parketvloer komt er veel bij kijken, telefonisch of per mail kan hiervoor geen exacte prijs offerte voor worden opgesteld. In de meeste situaties  is er bij een parketvloer renovatie sprake van een unieke situatie waarin exacte maatwerk te pas komt. Daarom is het dus voor u en Uniek Parket nodig om ter plaatste de situatie op te nemen, beoordelen en advies te geven. Na de bezichtiging afspraak ontvangt u een definitieve offerte. Komt u er nog niet helemaal uit met deze informatie, dan is het verstandig om geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs te maken.
JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

 

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.