Parketvloer leggen

Parketvloer Leggen


Parketvloer leggen of wilt u een nieuwe parketvloer aanschaffen en nu wilt u deze ook door ons laten leggen? Wij helpen u graag met onze eigen leg service. De meeste parketvloeren van Uniek Parket kunnen alleen door ervaren parketleggers gelegd worden. Dat geldt vooral voor de traditionele vloeren zoals visgraat met band en bies en verlijmd en vernagelde vloeren, die na het leggen nog geschuurd en gelakt moeten worden. Het leggen van een vloer is ambachtelijke vakwerk. Met name parketvloeren kunnen bewerkelijk zijn bij het leggen. Uniek Parket heeft leggers in dienst die uw vloer snel en vakkundig leggen. Onze jaren lange ervaring in het dagelijks vervaardigen van een parketvloer heeft ons in de loop der jaren uiteraard de nodige kennis gegeven.U kunt uw vloer dus door ons laten leggen, of ervoor kiezen het zelf te doen. Van de meest eenvoudige systemen tot systemen voor de ervaren klusser.

Hoe gaat Uniek Parket te werk?

Voordat we beginnen met het parketvloer leggen, nemen we alles met u door zodat we precies weten wat u wilt.

Wij maken voor het parketvloer leggen een inspectierapport, waarin alle bevindingen worden vermeld en nemen ook alle noodzakelijke bewerkingen van de werkvloer in dit rapport op. Uniek Parket formuleert dit zó duidelijk mogelijk en ondubbelzinnig dat er achteraf geen discussie kan ontstaan over bevindingen en bedoelingen.

Wilt u bijvoorbeeld de vloer met band en bies of sluit vriezen en welke plinten wilt u erbij in dezelfde houtsoort als de vloer? Welk soort afwerking wilt u: lak, olie, skylt of hardwax?

parketvloer leggen parketvloer leggen parketvloer leggen

We nemen alle maten en wensen op en maken een offerte voor u, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens dit proces bespreken we ook of u zelf al enkele voorbereidingen treft of dat wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren.

Vervolgens na akkoord van de offerte starten we de voorbereidingen en plannen wij natuurlijk alles in samenspraak met u in.
Heeft u nog geen vloer en wilt u hierbij advies of deze parketvloer leggen? Onze vloerendeskundigen staan voor u klaar advies.

Parketvloer leggen

Vrijblijvend een afspraak maken

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.