Parketvloer leggen

Parketvloer Leggen


Wilt u een nieuwe parketvloer aanschaffen en overweegt u deze door ons te laten leggen? Onze eigen legservice staat voor u klaar. Voor de meeste parketvloeren van Uniek Parket is ervaren parketleggerschap vereist. Dit geldt vooral voor traditionele vloeren zoals visgraatvloeren met band en bies, evenals verlijmde en vernagelde vloeren die na het leggen nog moeten worden geschuurd en gelakt. Het leggen van een parketvloer is een ambachtelijk vak. Vooral parketvloeren kunnen uitdagend zijn om te leggen. Uniek Parket heeft ervaren leggers in dienst die uw vloer snel en vakkundig kunnen plaatsen. Onze jarenlange ervaring in het dagelijks vervaardigen van parketvloeren heeft ons de nodige kennis en expertise opgeleverd. U kunt ervoor kiezen om uw vloer door ons te laten leggen of om dit zelf te doen, afhankelijk van het type vloer en uw eigen vaardigheden.

Hoe gaan we te werk bij Uniek Parket?

Voordat we beginnen met het leggen van uw parketvloer, bespreken we alles met u om precies te begrijpen wat u wilt. We stellen een inspectierapport op waarin we alle bevindingen vermelden, inclusief alle noodzakelijke aanpassingen aan de werkvloer. Dit rapport formuleren we zo duidelijk en ondubbelzinnig mogelijk om eventuele discussies achteraf te voorkomen.

Wilt u bijvoorbeeld een vloer met band en bies of juist een strakke uitstraling? Welke plinten wilt u bij uw vloer, en in welke houtsoort? Welke afwerking verkiest u: lak, olie, skylt of hardwax?

parketvloer leggen parketvloer leggenparketvloer leggen

We noteren alle maten en wensen en stellen een offerte op, zodat u weet waar u aan toe bent. Tijdens dit proces bespreken we ook of u zelf voorbereidingen treft of dat wij alle werkzaamheden voor u uitvoeren.

Na goedkeuring van de offerte beginnen we met de voorbereidingen en plannen we alles in overleg met u. Als u nog geen houten vloer heeft en advies nodig heeft of deze door Uniek Parket B.V. wilt laten leggen, staan onze vloerendeskundigen klaar om u te adviseren.

Parketvloer leggen

Vrijblijvend een afspraak maken

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.