Parketvloer repareren Den haag


Parketvloer reparatie of een parketvloer renovatie door schade?

Parketvloer repareren Den Haag komt vaak meer kijken dan de meeste mensen denken. Vaak zijn alle kosten door de verzekering gedekt wanneer Uniek Parket de parketvloeren specialist in Den Haag werkzaamheden parketvloer repareren Den Haag uitvoert wanneer er een waterschade of andere schade is ontstaan aan de parketvloer in Den Haag. Heeft u misschien een muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of parketvloer waterschade gehad? De parketvloeren specialisten Uniek Parket in Den Haag maken van uw vloer weer één geheel met 100% garantie. Onze parketvloeren specialisten renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot nagenoeg nieuwe vloeren in Den Haag. Wij komen bij u thuis de parketvloer schade in Den Haag opnemen.

Parketvloer repareren Den Haag

Parketvloer repareren Den Haag.

Parketspecialist in Den Haag, Uniek Parket zal uw gehele bestaande parketvloer volledig opknappen. Parketvloer repareren Den Haag kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw parketvloer. Maar ook kunnen onze parketvloer specialisten de beschadigde parket in Den Haag vloerdelen voor u vervangen en plinten of oude afdeklijsten vervangen. Uw beschadigde parketvloer in Den Haag krijgt een compleet vernieuwde strakke uitstraling. Parketleggers in Den Haag van Uniek Parket kan een gehele parketvloer renovatie verzorgen, dat kost minder dan aanschaf van een nieuwe vloer. En het repareren van Parketvloer repareren Den Haag wordt weer even mooi als toen het net gelegd werd.

Uw parket wordt weer als nieuw!


Wat wordt er bedoeld met het renoveren van een houten parketvloer in Den Haag?

Parketvloer repareren Den Haag

Parketvloer repareren Den Haag is voor Uniek Parket het volledig opknappen van een bestaande parketvloer. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren en verwijderen/vervangen van beschadigde parketvloer delen.
U heeft bijvoorbeeld een huis gekocht in Den Haag waar een prachtige houten parketvloer in ligt. Het probleem is dat u de keuken en woonkamer wilt uitbouwen, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn betreft alle mogelijkheden van het parketvloer. Uniek Parket specialist en ook erkende parketvloeren bedrijf in Den Haag kan zonder enkele problemen uw bestaande parketvloer in dezelfde soort hout door leggen, zodat er één geheel ontstaat. Wat dacht u om uw bestaande trap in dezelfde houtsoort als uw parketvloer uit te voeren? Ook dit valt bij Uniek Parket onder renoveren of door leggen van een Parketvloer repareren Den Haag.


Schuren, oliën of lakken parketvloer in Den Haag
Parketvloer repareren Den Haag

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kan uw huidige vloer na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag heeft, met olie, olie- hardwax of lak. De parket olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaalt u de basistint en wij gaan dan op uw eigen nieuwe vloer deze kleur maken. Het voordeel hiervan is dat u de kleur ziet vanuit uw eigen woonkamer en niet vanuit de showroom.


Wat zijn de kosten van een parket renovatie in Den Haag?

U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen het net gelegd werd. Onze parketvloeren adviseurs in Den Haag kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. Bij Parketvloer repareren Den Haag komt er veel bij kijken, telefonisch of per mail kan hiervoor geen exacte prijs offerte voor worden opgesteld. In de meeste situaties is er bij een parketvloer renovatie sprake van een unieke situatie waarin exacte maatwerk te pas komt. Daarom is het dus voor u en Uniek Parket nodig om ter plaatste de situatie op te nemen, beoordelen en advies te geven. Na de bezichtiging afspraak ontvangt u een definitieve offerte.
JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.