Parketvloer Reparatie


Parketvloer reparatie of een parketvloer renovatie door schade?

Parketvloer reparatie of Parketvloerschade repareren komt vaak meer kijken dan de meeste mensen denken. Daarom is het altijd handig om snel een parketvloeren specialist in te schakelen om zo de parketvloer schade of parketvloer reparatie te beoordelen. Vaak zijn alle kosten van een parketvloer reparatie door de verzekering gedekt wanneer Uniek Parket de parketvloeren specialist werkzaamheden uitvoert wanneer er een waterschade of andere schade is ontstaan aan de parketvloer reparatie schade. Heeft u misschien een parketvloer reparatie omdat er muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of waterschade gehad? De parketvloeren specialisten Uniek Parket maken van uw vloer weer één geheel met altijd 100% garantie. Ook is deze weer als nieuw. Onze parketvloeren specialisten renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot nagenoeg nieuwe vloeren . Zo nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten om tot een keurig afgewerkte vloer te komen. Wij komen persoonlijk bij u thuis de parketvloer schade opnemen.

Parketvloer reparatie

Parketvloer reparatie parketspecialist Uniek Parket zal uw gehele bestaande parketvloer volledig opknappen. Parketvloer renoveren kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw parketvloer. Maar ook kunnen onze parketvloer specialisten de beschadigde parketvloerdelen voor u vervangen en plinten of oude afdeklijsten vervangen. Uw beschadigde parketvloer krijgt een compleet vernieuwde strakke uitstraling.

Dankzij de speciale onderhoud middelen die Uniek Parket gebruikt kan een houten parketvloer van Uniek Parket wel meer dan een leven lang mee gaan. Door gebruik slijt deze parketvloer naarmate, zeker na jaren intensief gebruik. Parketleggers van Uniek Parket kan een gehele parketvloer renovatie verzorgen, dat kost minder dan aanschaf van een nieuwe vloer. En het repareren van parket wordt weer even mooi als toen het net gelegd werd.

Uw parket wordt weer als nieuw!


Wat wordt er bedoeld met het renoveren van een houten parketvloer ?

Parketvloer herstellen

Renoveren van parketvloeren is voor Uniek Parket het volledig opknappen van een bestaande parketvloer. Dat kan door de parketvloer bijvoorbeeld te schuren en verwijderen/vervangen van beschadigde parketvloer delen.
U heeft bijvoorbeeld een huis gekocht waar een prachtige houten parketvloer in ligt. Het probleem is dat u de keuken en woonkamer wilt uitbouwen, dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn betreft alle mogelijkheden van het parketvloer. Uniek Parket specialist en ook erkende parketvloeren bedrijf kan zonder enkele problemen uw bestaande parketvloer in dezelfde soort hout doorleggen, zodat er één geheel ontstaat. Wat dacht u om uw bestaande trap in dezelfde houtsoort als uw parketvloer uit te voeren? Ook dit valt bij Uniek Parket onder renoveren of doorleggen van een parketvloer .

Maar ook het borstelen van het oppervlak, het aanhelen/vervangen van beschadigde vloerdelen, het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tot renovatiewerkzaamheden.


Schuren, oliën of lakken parketvloer
schuren parketvloeren goedkoop

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen kan uw huidige vloer na beschadiging vaak heel goed gerepareerd en/of geschuurd worden. Na het schuren wordt uw vloer weer opnieuw behandeld met de afwerking die u graag heeft, met olie, olie- hardwax of lak. De parket olie is een natuurlijke olie die te mengen is met diverse kleurpigmenten. Vanuit een kleurstaal bepaalt u de basistint en wij gaan dan op uw eigen nieuwe vloer deze kleur maken. Het voordeel hiervan is dat u de kleur ziet vanuit uw eigen woonkamer en niet vanuit de showroom.


Wat zijn de kosten van een parket renovatie ?

U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parketvloer krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen het net gelegd werd. Onze parketvloeren adviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren door een parketvloer reparatie. Bij het renoveren van een parketvloer komt er veel bij kijken, telefonisch of per mail kan hiervoor geen exacte prijs offerte voor worden opgesteld. In de meeste situaties is er bij een parketvloer renovatie sprake van een unieke situatie waarin exacte maatwerk te pas komt. Daarom is het dus voor u en Uniek Parket nodig om ter plaatste de situatie op te nemen, beoordelen en advies te geven. Na de bezichtiging afspraak ontvangt u een definitieve offerte.
JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

U kunt onze showroom op afspraak bezoeken van dinsdag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur.