Parketvloer Reparatie


Is er schade aan uw parketvloer en heeft u reparatie of renovatie nodig?

Het herstellen van schade aan een parketvloer of het uitvoeren van renovatie vereist vaak meer dan de meeste mensen denken. Daarom is het altijd handig om snel een parketvloerspecialist in te schakelen om de schade of de noodzaak tot reparatie te beoordelen.

In veel gevallen dekt de verzekering alle kosten voor parketvloer reparatie wanneer Uniek Parket de reparaties uitvoert, bijvoorbeeld na waterschade of andere soorten schade aan de parketvloer.

Heeft u reparatie nodig vanwege het verwijderen van een muur, het toevoegen van een uitbouw, of waterschade? De parketvloerspecialisten van Uniek Parket zorgen ervoor dat uw vloer weer als nieuw wordt met 100% garantie. Ook krijgt deze weer de uitstraling van een nieuwe vloer.

Onze parketvloerspecialisten renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot bijna nieuwe vloeren. Indien nodig plaatsen we meteen nieuwe plinten voor een keurig afgewerkte vloer. We komen persoonlijk bij u thuis om de schade aan de parketvloer op te nemen.

 


Parketvloer reparatieParketvloer reparatie

De parketspecialisten van Uniek Parket zullen uw bestaande parketvloer volledig opknappen wanneer zij parketvloer reparatie uitvoeren. Ook kunnen onze parketvloerspecialisten beschadigde delen van de parketvloer voor u vervangen, evenals plinten of oude afdeklijsten. Uw beschadigde parketvloer krijgt een volledig vernieuwde en strakke uitstraling.

Dankzij de speciale onderhoudsmiddelen die Uniek Parket gebruikt, kan een houten parketvloer van Uniek Parket wel meer dan een mensenleven meegaan. Na verloop van tijd, vooral na jaren van intensief gebruik, vertoont deze parketvloer tekenen van slijtage. De parketleggers van Uniek Parket kunnen een complete parketvloerrenovatie uitvoeren, wat minder kost dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. Het resultaat is een gerepareerde parketvloer die er weer zo mooi uitziet als toen deze net werd gelegd.

Uw parketvloer wordt weer als nieuw!


Parketvloer herstellen

Wat wordt bedoeld met het renoveren van een houten parketvloer?

Het renoveren van parketvloeren betekent voor Uniek Parket het volledig opknappen van een bestaande parketvloer. Dit kan onder andere betekenen dat de parketvloer wordt geschuurd en beschadigde delen worden verwijderd of vervangen.
Stel, u heeft een huis gekocht waarin een prachtige houten parketvloer ligt. Het probleem is dat u de keuken en woonkamer wilt uitbreiden. Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot het parketvloer. Uniek Parket, een specialist en erkend bedrijf op het gebied van parketvloeren, kan uw bestaande parketvloer zonder problemen uitbreiden met dezelfde houtsoort, waardoor er een naadloze overgang ontstaat. Wat dacht u ervan om uw bestaande trap uit te voeren in dezelfde houtsoort als uw parketvloer? Ook dit valt onder het renoveren of uitbreiden van een parketvloer bij Uniek Parket.

Maar ook het borstelen van het oppervlak, het aanvullen of vervangen van beschadigde vloerdelen en het vervangen van oude deklatten en plinten door moderne of juist klassieke exemplaren behoren tot de renovatiewerkzaamheden.


Schuren, oliën of lakken van een parketvloer
schuren van parketvloeren goedkoop

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen, kunt u vaak uw huidige vloer na beschadiging heel goed laten repareren en/of schuren. Na het schuren zal uw vloer opnieuw behandeld met de afwerking die u wenst, zoals olie, hardwaxolie of lak. U kunt de basistint kiezen op basis van een kleurstaal, en wij zullen deze kleur dan aanbrengen op uw nieuwe vloer, zodat u de kleur kunt beoordelen vanuit uw eigen woonkamer in plaats vanuit een showroom.


Wat zijn de kosten van een parketrenovatie?

U bent aanzienlijk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer zou laten leggen. Onze parketvloerenadviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren door middel van parketvloerreparatie. In de meeste gevallen is parketvloerrenovatie maatwerk vanwege unieke situaties. Daarom is het nodig dat u en Uniek Parket ter plaatse de situatie beoordelen en advies ontvangen. Na de afspraak voor de inspectie ontvangt u een definitieve offerte.
JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.