Parketvloer repareren Pijnacker


Parketvloer Reparatie en Renovatie in Pijnacker


Parketvloer Reparatie en Renovatie in Pijnacker

Het repareren van een parketvloer in Pijnacker kan complexer zijn dan men zou verwachten. De meeste verzekeringen dekken alle kosten wanneer Uniek Parket, de specialisten in parketvloeren in Pijnacker, herstelwerkzaamheden uitvoert als gevolg van waterschade of andere problemen. Of u nu een muur heeft verwijderd, een uitbouw heeft gemaakt of te maken heeft gehad met waterschade, de specialisten van Uniek Parket kunnen uw vloer herstellen met een 100% tevredenheidsgarantie. Wij renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar in Pijnacker en staan klaar om uw situatie ter plaatse te beoordelen.

Parketvloer repareren Pijnacker

Uitgebreide Parketvloer Reparatie in Pijnacker

Als de parketvloerspecialisten in Pijnacker zal Uniek Parket uw bestaande parketvloer volledig renoveren. Het repareren van een parketvloer in Pijnacker kan op verschillende manieren, zoals borstelen of schuren van de vloer. Onze experts kunnen ook beschadigde parketvloerdelen vervangen en plinten of oude afdekstrips upgraden. Uw beschadigde parketvloer in Pijnacker krijgt zijn oorspronkelijke strakke uitstraling terug. Kiezen voor een parketvloer reparatie of renovatie met Uniek Parket is voordeliger dan het aanschaffen van een nieuwe vloer en brengt uw vloer terug in zijn oorspronkelijke schoonheid.

Uw parketvloer ziet er weer als nieuw uit!


Schuren, oliën of lakken van uw Parketvloer in Pijnacker

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen, kan uw huidige vloer na beschadiging vaak heel goed worden gerepareerd en opnieuw worden afgewerkt. Na het schuren wordt uw vloer opnieuw behandeld met de afwerking naar keuze, zoals olie, olie-hardwax of lak. Parketolie is een natuurlijke olie die gemengd kan worden met diverse kleurpigmenten. U kunt de basistint selecteren uit een kleurenmonster, en wij zullen die exacte kleur voor uw nieuwe vloer maken. Op deze manier ziet u de kleur vanuit uw eigen woonkamer, niet vanuit een showroom.


Wat zijn de kosten van een Parket Renovatie in Pijnacker?

Een renovatie is aanzienlijk voordeliger dan het installeren van een nieuwe vloer. Uw parketvloer krijgt zijn oorspronkelijke schoonheid terug. Onze adviseurs voor parketvloeren in Pijnacker kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. De exacte kosten voor het repareren van een parketvloer in Pijnacker zijn moeilijk telefonisch of via e-mail vast te stellen vanwege de unieke aard van de meeste renovatieprojecten. Daarom is een locatie bezoek nodig voor Uniek Parket om de situatie te beoordelen, aanbevelingen te doen en een definitieve offerte uit te brengen. Na de afspraak voor de bezichtiging ontvangt u een definitieve aanbieding.Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.