Parketvloer repareren Nootdorp

Parketvloer Repareren in Nootdorp

Parketvloer Repareren in Nootdorp: Is een Parketvloer Renovatie na Schade Nodig?

Het repareren van een parketvloer in Nootdorp vereist vaak meer aandacht dan de meeste mensen aanvankelijk denken. In veel gevallen worden de kosten gedekt door de verzekering wanneer Uniek Parket, de specialist in parketvloeren in Nootdorp, de reparatiewerkzaamheden uitvoert na waterschade of andere schade aan uw parketvloer. Heeft u bijvoorbeeld recent een muur verwijderd, een aanbouw gemaakt, of heeft uw parketvloer waterschade opgelopen? De deskundige parketvloer specialisten van Uniek Parket in Nootdorp zorgen ervoor dat uw vloer weer in perfecte staat verkeert, met 100% garantie. Jaarlijks renoveren en repareren onze parketvloer experts tientallen parketvloeren in Nootdorp, waardoor ze er weer als nieuw uitzien. We komen graag bij u thuis om de schade aan uw parketvloer in Nootdorp te beoordelen.

Parketvloer Repareren in Nootdorp: Herstel en Vernieuw uw Parketvloer

Als parketspecialist in Nootdorp zorgt Uniek Parket ervoor dat uw bestaande parketvloer volledig wordt opgeknapt. Parketvloer reparatie in Nootdorp kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, zoals borstelen of schuren van uw parketvloer. Onze parketvloer specialisten kunnen beschadigde parketvloerdelen vervangen, evenals plinten en oude afdeklijsten. Hierdoor krijgt uw beschadigde parketvloer in Nootdorp een volledig vernieuwde en strakke uitstraling. Bij Uniek Parket in Nootdorp kunnen onze parketleggers een complete parketvloerrenovatie verzorgen, wat vaak voordeliger is dan het aanschaffen van een nieuwe vloer. Het resultaat van onze parketvloer reparatie in Nootdorp zal uw vloer weer in zijn oorspronkelijke pracht herstellen.

Uw parketvloer wordt weer als nieuw!


Wat Betekent het Renoveren van een Houten Parketvloer in Nootdorp?

Parketvloer repareren in Nootdorp betekent voor Uniek Parket het volledig herstellen van een bestaande parketvloer. Dit kan onder andere inhouden dat we de parketvloer schuren en beschadigde delen vervangen. Stelt u zich voor dat u een huis in Nootdorp heeft gekocht met een prachtige houten parketvloer, maar u wilt de keuken en woonkamer uitbreiden. Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat de mogelijkheden zijn voor uw bestaande parketvloer. Bij Uniek Parket, een erkend parketvloerenbedrijf in Nootdorp, kunnen we uw bestaande parketvloer naadloos uitbreiden met dezelfde houtsoort, zodat er een uniform geheel ontstaat. Wat dacht u ervan om dezelfde houtsoort te gebruiken voor uw bestaande trap als uw parketvloer? Ook dit valt onder het renoveren of naadloos uitbreiden van een parketvloer in Nootdorp.


Schuren, Oliën of Lakken van uw Parketvloer in Nootdorp

In plaats van een geheel nieuwe parketvloer te leggen, kunnen we vaak uw beschadigde vloer effectief repareren en opnieuw afwerken na het schuren. U heeft de keuze uit afwerkingen zoals olie, olie-hardwax of lak. Onze parketolie is een natuurlijke olie die gemengd kan worden met verschillende kleurpigmenten. U kunt de basistint bepalen aan de hand van een kleurstaal, waarna wij deze kleur op uw nieuwe vloer aanbrengen. Het voordeel hiervan is dat u de kleur kunt beoordelen vanuit uw eigen woonkamer, en niet vanuit een showroom.


Wat Zijn de Kosten van een Parket Renovatie in Nootdorp?

Uw kosten zullen aanzienlijk lager zijn dan wanneer u een nieuwe vloer laat installeren. Uw parketvloer zal weer dezelfde prachtige uitstraling krijgen als toen deze voor het eerst werd gelegd. Onze parketvloeradviseurs in Nootdorp kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren. Vanwege de unieke aard van de meeste renovatieprojecten, is het echter moeilijk om exacte prijsoffertes telefonisch of per e-mail te verstrekken. Daarom is een locatiebezoek van Uniek Parket in Nootdorp noodzakelijk om de situatie te beoordelen, u advies te geven en een definitieve offerte op te stellen. Na de afspraak voor de bezichtiging ontvangt u een definitieve aanbieding.

JA, IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN JA, IK WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.