Parketvloer schuren in Pijnacker

[rev_slider Parketvloer]

Parketvloer schuren Pijnacker


Parketvloer schuren Pijnacker.

Parketvloer schuren Pijnacker wordt in het algemeen gedaan wanneer deze diepe krassen, deukjes, slijtage sporen en slechte onderhoud vertoond?

Parketvloer schuren in Pijnacker wanneer er een schade aan een parketvloer is ontstaan moet er vaak ook geschuurd worden. Wanneer uw parketvloer beschadigt is door waterschade of verkleurt is door zonlicht, dan is deze niet meer zo mooi. Opschuren van de parketvloer is dan vaak de enige uitkomst.
Zijn er kleurverschillen ontstaan door zonlicht, of bent u gewoon de kleur zat?
Dan kunt u met een gerust hart Uniek Parket uw parketvloer laten schuren. Als wij klaar zijn met uw vloer, ziet deze er weer als nieuw uit en kunt u er weer jaren van genieten. Door het schuren en oliën of lakken van de houten vloer kan de vloer weer opgeknapt worden. U heeft dan gelijktijdig de mogelijkheid om de parketvloer van een nieuwe, warme, en eigentijdse trendy uitstraling te voorzien die past bij uw interieur.
Na het schuren van de parket vloer laat deze zich heel goed met een kleur olie of lak behandelen, van White-Wash, Grijs look tot aan donker bruin-zwart kleur.

Het goed schuren van een Parketvloer schuren Pijnacker is veel ervaring nodig en kennis om dit goed en netjes te kunnen doen. Houd er rekening mee dat schuren vaak een tijdrovende en lastige klus is, als u dit niet eerder heeft gedaan adviseren wij dit niet zelf te doen. Als u het laat doen door een specialist van Uniek parket, kunt u vertrouwen op onze perfecte en een mooie resultaat waar u nog jaren plezier van zal hebben.

Elke geschuurde parketvloer moet afgewerkt worden om de vloer te beschermen tegen onder meer vuil en vocht. Daarbij kunt u kiezen uit lak, olie, hardwax

Op zoek naar een parketvloeren specialist in Pijnacker? Stofvrij parketvloer-schuren in Pijnacker van houten vloeren / parketvloeren is:
Parketvloer schuren

Parketvloer schuren in regio Pijnacker

Beter voor uw gezondheid.
Gunstig voor mensen met een allergie.
Huis onder het stof = verleden tijd! Geen grote schoonmaak achteraf. Meubels hoeven niet te worden afgedekt.
Beter voor het milieu – betere luchtkwaliteit binnenshuis.
Mooier eindresultaat van uw houten vloer.

Parketvloer schuren in Pijnacker

Parketvloer schuren in Pijnacker

Stof is altijd een probleem geweest bij het schuren van houten vloeren / parketvloeren. Uniek Parket heeft dit opgelost door te schuren met het Dust Care System, een stofzuiger gekoppeld aan de schuurmachine met een compleet afgesloten systeem en dankzij een uniek naadloos stofzak systeem kan het stof niet ontsnappen tijdens het wisselen van de stofzak. Schuren zonder stof en minder geur – overeenkomstig de Nederlandse regelgeving.
Nu gratis onderhoudsset bij het schuren van uw parketvloer

Parketvloer schuren in Pijnacker

Is uw houten vloer toe aan een opknapbeurt?

Schuren en oliën in Pijnacker vanaf € 25,95 per m² *
Wij maken uw vloer weer als nieuw.

Wij werken met professionele machines en beschikken over meer dan 17 jaar ervaring.

* Incl. CBW garantie! Vraag naar de voorwaarden.

Parketvloerinspectie in Pijnacker

Vraag nu een vloerinspectie aan en laat u adviseren over de mogelijkheden om uw vloer een andere uitstraling te geven.

MAAK NU EEN AFSPRAAK

 

 

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.