Schade aan uw parketvloer


Schade aan uw parketvloer?

Schade aan uw parketvloer het kan iedereen overkomen, schade aan de houten parketvloer. Of het nou komt door wateroverlast waardoor de vloer bol komt te staan of dat er krassen in de vloer ontstaan door te schuiven met meubels, wij hebben de kennis in huis om u te helpen! Om verdere schades aan uw meubels en wanden te voorkomen dient u altijd snel actie te ondernemen. Een waterschade is voor de bewoners vaak een zware overlast, die wij in overleg tot een minimum kunnen beperken, echter dient u altijd rekening te houden met het drogen van de ondervloer. Al onze specialisten handelen correct al uw beschadigingen aan parket en laminaat vloeren af. Van plaatselijk herstel tot het vervangen van de gehele vloer. Wij hebben de mogelijkheden om efficiënt en deskundig de schade aan uw parketvloer op te lossen. Wij zijn voor u de meest ervaren partij in deze en voldoen aan alle strenge kwaliteitseisen die worden gehanteerd bij vakkundig gelegde vloeren.

Wat kan Uniek Parket B.V. voor u betekenen?

Uniek Parket B.V. is een erkende parketvloerenbedrijf met meer dan 20 jaar parketvloeren ervaring. Wij kunnen u voorzien van alle nodige deskundig advies. Als het gaat om kleine beschadigingen kunnen we het juiste product adviseren zodat u de schade zelf kunt repareren. Gaat het om grotere schades denk daarbij aan bedrijven of restaurants met schade aan de parketvloeren door verkeerd onderhoud of een brand/waterschade dan kunt u de hulp van onze vloerendeskundigen inschakelen om te bepalen wat er moet gebeuren om de vloer weer in oude staat te herstellen, want wij begrijpen dat u graag wilt kunnen genieten van een mooie vloer in uw huis.

Wij helpen u bij:

Schuurwerk
Taxaties van schade aan houtenvloeren,laminaatvloeren en pvc vloeren
Schade begroting, ook voor VvE’s, Bedrijven,Instellingen en Aannemers
Reparatie of vervanging van uw beschadigde houten vloer

Natuurlijk kunt u ook altijd bij ons terecht voor:

het onderhoud en herstellen/reparatie van houten vloeren (schuren, lakken, oliën en reinigen)
het leggen van houten vloeren (bv. lamelvloeren, plankenvloeren, tapisvloeren)
Slecht/Verkeerd gelegd
Waterschade
Brandschade
Rookschade
Inbraakschade
Verhuisschade
Verkeerde lijm of andere materialen gebruikt

Neem contact op voor meer info


Procedure via de verzekering.

U heeft onverhoopt schade aan uw houten vloer of parket vloer? Dan heeft u een schaderapport nodig voor de verzekering maatschappij. U dient als eerst uw verzekering te benaderen met deze melding vervolgens krijgt u te horen dat u een (erkende) parketvloeren specialist moet inschakelen voor een offerte en advies. Uniek Parket B.V. is aangesloten erkende parketvloerenbedrijf gespecialiseerd in waterschades van massieve planken vloeren, parket, tapis vloeren, laminaatvloeren en pvc vloeren. Nadat u contact met ons heeft opgenomen voor het eventueel maken van een opnamebezoek door één van onze parketspecialisten zal er een deskundige opname en een rapport (schade offerte) worden opgesteld indien herstel nog mogelijk is zal dat ter plekke worden besproken.

Na het opmaken van een schade rapport voor u of de verzekering, krijgt u van ons een plan van aanpak, zoals snelle demontage i.v.m. stankoverlast en verdere schade, afvoer van de natte vloer, bouwdrogers etc. Na het taxeren van de schade aan de vloer krijgt u een taxatierapport (schade offerte) welke u kunt doorsturen naar uw verzekering. Uniek Parket B.V. rekent kosten voor het doen van een opname en het opstellen van zo’n schade offerte en dat is €175,- welke bij uw verzekering kan worden gedeclareerd. Deze kosten dienen bij de opname door u te worden voldaan. Wanneer door u of de verzekering wordt besloten om de werkzaamheden door Uniek Parket B.V. te laten uitvoeren zullen wij deze opnamekosten van €175,- verrekenen met de eindfactuur.

Steeds meer verzekeringsmaatschappijen gaan ertoe over om schades aan parket- en laminaatvloeren te laten repareren onder de noemer ‘herstel in natura’. Uniek Parket B.V. is aangesloten bij diverse verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, voor het vakkundig herstellen van alle schades aan laminaatvloeren, parketvloeren en pvc vloeren.

Nadat de verzekeringsmaatschappij een schademelding heeft ontvangen van de verzekerde schakelen ze ons in. Vervolgens neemt een van onze vloerendeskundigen de schade bij u op en werken we voor de verzekering een offerte uit. Dit houdt voor u in dat u geen omkijken heeft naar de financiële afwikkeling. Nadat we goedkeuring hebben van de verzekeringsmaatschappij, gaan we over tot vakkundig herstel zodat u weer kunt genieten van een mooie vloer.

Adres

  UNIEK PARKET
  AMBACHTSWEG 5
  2641KS PIJNACKER
  TEL: 0031(0)15-3610465
  FAX: 0031(0)15-3610466
  WWW.UNIEKPARKET.NL
  INFO@UNIEKPARKET.NL
MAAK NU EEN AFSPRAAK

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.